Over Aline

AlineHoi, ik ben Aline Sietsema. In 2012 heb ik Brocantepost opgestart. Ik was altijd zo lang aan ‘t zoeken naar leuke e-cards dat ik dacht: ‘Ik kan beter zelf een website maken’. Zo gezegd, zo gedaan. Althans, nadat ik mijn handige man lief aangekeken heb. Hij heeft de website gebouwd, ik heb ‘m gevuld met brocante e-cards en een brocante blog. Op de e-cards kreeg ik veel leuke reacties en vragen of deze ook niet als echte kaarten te koop konden zijn…. uhmmm waarom eigenlijk niet?

Mijn eerste dealer was een vriendin uit de buurt en inmiddels zijn er meer dan 30 dealers verspreid door het hele land. Ook gaat het al lang niet meer alleen om kaarten maar ook om kalenders, posters, notitieblokken en bloemenkaartjes!
Ik vind het superleuk om brocante te stylen, te fotograferen, het op mijn computer te bewerken en tot een mooi geheel te maken. Ook ben ik blij dat steeds meer mensen mij weten te vinden voor hun eigen trouwkaart, flyer of ander drukwerk in brocante of vintage stijl. Ik maak graag ontwerpen op maat wat helemaal bij de persoon of het bedrijf past.

Hoe zou ik mijn eigen stijl omschrijven? Sfeervol, creatief en gezellig gedecoreerd met allerlei soorten brocante, als het maar bij elkaar past is het goed. Niet te ingewikkeld, niet alles hoeft perse van Franse herkomst te zijn of minimaal zoveel jaar oud. Ik geniet ervan me te omringen met oude spullen en die kunnen van oma komen, uit Frankrijk of van de plaatselijke rommelmarkt!

Wil je me wat vragen of ben je ook helemaal enthousiast over de papierwaren van Brocantepost? Bel of mail me gerust, het lijkt me leuk van je te horen.