In 1.BLOG/ Nieuws

De Brocantepost… webshop!

 

 

Nieuw! Onze eigen webshop!

 

 

Wat ben ik blij met deze nieuwe vooruitgang! Geen gek formuliertje meer vanaf waar je moest bestellen maar een heuse shop met winkelwagentje 😉 En nu gaat alles – nou ja, bijna alles – automatisch, dus dat is erg fijn.

Ik moet zeggen dat ik lang getwijfeld heb of ik het wel zou doen maar dat ik blij ben dat de knoop nu is doorgehakt en het toch zover gekomen is. Ook via deze manier hoop ik het ‘Brocantepost-merk’ verder te kunnen opbouwen en groter te kunnen laten groeien.

 Brocantepost-webshop-online

 

In de webshop is de hele collectie van Brocantepost te koop. En  voor zo goed als alles geld dat het ruim op voorraad is.

Dus……shoppen maar ♥

Klik hier om naar de shop te gaan!

 

You Might Also Like