Disclaimer

 

DISCLAIMER BROCANTEPOST

Blog
Het Brocantepost blog wordt uitgegeven door en weerspiegelt de persoonlijke opvattingen van de oprichter / redacteur Janne Boer. Ik schrijf met de beste bedoelingen vanuit mijn unieke perspectief. De inhoud van het Brocantepost blog is niet bedoeld om enige religie, etnische groep, club, organisatie, bedrijf of individu, of iemand of iets te belasteren.
Berichten zijn op feiten gecontroleerd op het moment van publicatie evenals hyperlinks inhoud. Echter, websites en bedrijven veranderen zodat Brocantepost kan niet instaan ​​voor de juistheid van de gearchiveerde inhoud.
Bronnen, koppelingen en informatie zijn mogelijk niet meer geldig of nauwkeurig omdat de tijden veranderen en zo ook de omstandigheden. Het doel is om alle inhoud op het blog van Brocantepost zo actueel mogelijk te houden, mocht je een gebroken link of iets anders opmerken, meldt het mij a.u.b.

Links
Je hebt mijn toestemming om op je website en/of blog maximaal een (1) paragraaf tekst per artikel en/of maximaal twee (2) beelden per artikel te gebruiken zolang een duidelijke link naar het volledige bericht of pagina op brocantepost.nl is inbegrepen. Geen schriftelijke toestemming is vereist indien bovenstaande regels worden nageleefd. Als je iets op brocantepost vindt en erover wil schrijven, zou ik het zeer op prijs stellen als u brocantepost zou vermelden als de bron op je blog , website of in de pagina’s van uw publicatie. Een link terug wordt altijd gewaardeerd.

Fotografie en ontwerpen
Het is niet toegestaan ​​om foto’s of ontwerpen van Brocantepost opnieuw te gebruiken of te verveelvoudigen. Alle teksten, titels, fotocollages, e-cards en Brocantepost producten zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten.
Elke foto gemerkt als “© brocantepost” of “© Janne Boer” is beschermd. Overtreding van deze voorwaarden vormt een schending van het auteursrecht .


Geniet verder van het lezen van brocantepost.nl en deel het met je vrienden!