2 In 1.BLOG/ Nieuws

Nieuwe kaarten ♥

 

 

 Nieuwe kaartjes in oude stijl!

 

 

Ondanks al die heerlijke zomerdagen die we hebben gehad heb ik kans gezien weer een 4-tal prachtige kaarten te ontwerpen. Helemaal blij ben ik met m’n oude koffer-foto met die oude boeken met verweerde kaften, met m’n emaille kan vol pioenrozen en m’n kaarten met quotes! Weer iets nieuws! Altijd leuk 🙂 ‘Pluk de dag’ en ‘Enjoy the little things’ kunnen we niet vaak genoeg horen dacht ik zo! Vaak zijn we zoveel bezig en vergeten we te genieten en aandacht te geven aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

Wil je dus ook genieten van deze kleine maar fijne dingen? Je kunt ze bestellen via mijn bestelformulier.

Nieuwe brocante kaartenserie ‘something old’

 

Ook nieuw zijn de uitnodigingskaart en adreswijzigingskaart in set-vorm. Handig en extra leuk door de speciale prijs! De verhuiskaartenset is mooi verpakt in brocante stijl met papieren kraft-tas en label! Bestellen kun je doen d.m.v. het bestelformulier.

Uitnodigingskaartenset – 10 postkaarten voor € 9,50

Verhuiskaartenset – 20 dubbele wenskaarten incl. enveloppen voor € 32,50

 

Last but not least 😉 – leuk om even aan je te laten zien! Voor mijn dealers heb ik speciale brocante kaartenzakjes gemaakt die ze kunnen bestellen. Zo krijg je je kaarten of notitieblokken in stijl verpakt! Leuk he! Ik heb een zo mooi mogelijke definitie van brocante er op gezet (zoals je die in een woordenboek zou tegenkomen) en natuurlijk een brocantepost logo erbij. Weer helemaal blij hiermee 🙂

Verpakkingen van Brocantepost

 

 

You Might Also Like

 • Wilma
  28/08/2013 at 19:01

  Hoi Aline,
  Wat ben je productief geweest.
  Weer heerlijk creatief!
  Leuke kaarten hoor, soms met een knipoog
  ivm bekend detail 😉

  Liefs, (Wil)Ma

  • Aline
   30/08/2013 at 14:03

   Leuk he! En dankjewel 🙂

   Liefs!