In 1.BLOG/ Nieuws

Nieuwtje…

Ha lieve lezers,

Al een tijdje ben ik op zoek naar een geschikte overnamekandidaat voor Brocantepost. ‘Echt waar?’ Ja, echt waar. Ik heb wel eens door laten schemeren dat het soms wel veel was om te Brocantepost met werk en thuis te combineren en ik eigenlijk veel meer wilde ontwerpen, schrijven en doen dan dat ik deed. Maar helaas lukte dat niet echt en ziet het er ook niet naar uit dat ik in de nabije toekomst meer tijd ervoor kan vrijmaken. Toen ben ik eens gaan nadenken…. Om nou zomaar te stoppen is ook zo wat. Maar zo doorgaan voelt ook niet goed. Het zou zo jammer zijn als dit allemaal verloren gaat. Het heeft nog steeds veel potentieel. Brocantelovers blijven er altijd en kaartjes-stuurders ook ­čÖé Zou iemand anders dit misschien net zo leuk vinden of zelfs nog leuker??

De stoute schoenen aangetrokken en hier en daar eens wat laten vallen, mensen gevraagd, mensen gemaild… heel m’n inventaris geteld, onderhandeld….
en nu kan ik je dus verklappen dat ik een prille overeenkomst heb bereikt met iemand! Ik verklap nog niet wie het is…. maar ze is jonger dan ik, de perfecte kandidaat ervoor en heeft mogelijkheden genoeg om Brocantepost te doen groeien en bloeien! Al doet het ook een beetje pijn ben ik heel blij hiermee. Ik kan je zeggen dat het op korte termijn staat te gebeuren en ik hoop je snel meer te kunnen vertellen.

‘Wat ga je dan doen?’ vraag je je misschien af. Nou, ik blijf gewoon lekker doorwerken in het bedrijf van mijn man en ik: Sietsema Productions waar we films en animaties voor bedrijven maken. Ik heb je ook al eens eerder verteld over mijn – nog redelijk nieuwe – platform: AlineSietsema.nl Ik houd me nog wel bezig met ontwerpen en fotografie maar dan in opdracht en daar vind je ook vlogs en blogs op interieurgebied. Vind ik superleuk om te doen. Daarnaast organiseer ik vast wel weer eens iets ‘Aan de Kade‘! Ik hoef me niet te vervelen dus…

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

You Might Also Like