In 1.BLOG/ Nieuws

Nog meer brocante e-cards

 

 Verstuur ook eens een gratis brocante e-card!

 

Ik heb me weer eens heerlijk uitgeleefd met fotograferen en ontwerpen van nieuwe e-cards! Het is fijn om creatief bezig te zijn maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mezelf daar lang niet altijd veel tijd voor gun. Op de een of andere manier komt altijd weer die gedachte dat het ook wat moet opleveren… Dat is soms het nadeel bij van je hobby je werk maken. Maar ondanks dat ben ik blij dat ik weer een nieuwe lading e-cards heb kunnen maken voor alle brocante liefhebbers die ook graag kaartjes versturen, hetzij digitaal of per post!

Zie hieronder alvast een paar nieuwe e-cards, klik hier om alle nieuwe gratis e-cards te zien.

beterschap-04 sorry_0

prachtige-brocante  uitnodiging-10

 

 

You Might Also Like