4 In 1.BLOG/ Nieuws

Vakantie

 

 

Jippie!!!

 

 

 

Vakantietijd-2015

Ik wens jullie allemaal een hele goede vakantietijd toe!

Wij knijpen er ook even tussenuit. Of je nu thuis blijft of weggaat, geniet van het rustigere tempo, het hopelijk overal prachtige weer en het vele buiten eten. Vind ik zelf altijd heerlijk tenminste!!

 

liefs-aline

You Might Also Like

 • Cobi
  10/07/2015 at 11:23

  Hoi Aline,
  ik wens jou ook een heel fijne vakantie toe. Met alleen maar leuke en fijne dingen. Een heerlijke tijd om weer bij te komen en op te laden en goede ideeën op te doen….
  We “zien” elkaar weer na de zomer.

  Veel liefs van Cobi.

  • Aline
   10/07/2015 at 14:30

   Hoi Cobi,

   Wat lief van je! Ik hoop er zeker van te genieten en inderdaad weer nieuwe inspiratie op te doen.

   Geniet jij er ook van! Even rust en iets anders dan de dagelijkse beslommeringen.

   Tot gauw weer!

   Liefs,

   Aline

 • Chantal
  10/07/2015 at 16:51

  Hallo Aline,
  Jouw blog bezoek ik nog niet lang, maar ik vind hem altijd weer
  super. Vooral als ik even wil ontspannen, met al dat moois van jou !
  Voor jou en iedereen die jou lief is een heerlijke vakantie !
  Met mij gaat het een heel stuk minder momenteel, sinds 18 juli jongstleden, ligt mijn enige zoon op de intensieve dienst van het UZ te Antwerpen, (hij woont te Antwerpen),na een ongeluk heeft hij een zware hersenbloeding opgelopen; De artsen hebben hem onmiddellijk in een diepe coma gedaan, zodat zijn hersens rust kregen. Daags nadien hebben ze zijn schedel eraf genomen, omdat de zwelling in zijn hersens te zwaar bleef. Er zat ook een drain in zijn hoofd, omdat er oedeem optrad in zijn hersens. Sinds een 8 dagen is hij uit coma, maar heeft sondevoeding, via zijn neus, naar zijn maag, een blaassonde, en er komt steeds maagsap terug naar die sonde in zijn neus.
  Ze hebben een opening gemaakt eergister, laag in zijn keel, zodat hij via deze weg zuurstof kan inademen. Af en toe moeten ze er een catheter inschuiven, zodat ze zijn slijmen kunnen afzuigen. Hij kijkt rond,sinds een 6tal dagen, maar herkent niemand. Hij is vegetatief zeggen ze mij. Het eerste wat moet gebeuren is dat hij ons herkent, dan maanden later kan eventueel het geheugen binnensijpelen. Hij is pas 27 mijn zoon, en alhoewel ik positief probeer te denken ,en de hoop tracht vast te houden, heb ik zo te doen met mijn schat,komt het ooit nog goed ? Zal ik weer kunnen genieten van zijn lieve lach, zijn attenties, zal hij ooit herinneren wat we samen deden vroeger ? Zal hij mettertijd weer een normaal sociaal leven kunnen opbouwen ? Veel vragen, veel verdriet, veel angst! Sorry hoor, maar ik moest het even kwijt, zit met zoveel, en ieder die je kent verwacht dat je je ten alle tijde sterk houdt, en net zoals zij, doorgaan met hen leven ! Dank voor je aandacht aan mijn schrijven. Een warme knuffel, Chantal xxxx

  • Aline
   10/07/2015 at 18:55

   Hoi Chantal,

   Bedankt voor je lieve complimenten en vakantiewensen!
   Maar wat een vreselijke situatie bevind je je in… wat moet dat enorm zwaar zijn voor jou en je man!
   Knap dat je je durft te uiten hierover! Ik wens je heel veel sterkte toe hierin en hoop op betere tijden voor jullie drieën! Dat jullie zoon jullie weer zal herkennen!
   Lastig als je omgeving het moeilijk vind hiermee om te gaan en niet zo reageert als je hoopt!
   Ondanks alles toch een mooie zomertijd toegewenst.

   Lieve groet,

   Aline

   PS. Een mooie quote die ik ooit geplaatst heb….: https://www.brocantepost.nl/blog/2013/03/29/quote-van-de-maand-maart/