Over Ons

Over Brocantepost.nl

Van passie tot bloei: Brocantepost in een nieuw jasje

In 2012 ontstond Brocantepost.nl uit de passie van Aline Sietsma voor unieke post- en wenskaarten, cadeaus en stationery met een brocante en vintage karakter. Deze passie deelde ze met Janne Boer, die in 2017 het bedrijf overnam.Over ons - overname 2017 Brocantepost

Een frisse start met een vleugje groen

Bijna 7 jaar later blazen Janne en haar verloofde Elizabeth nieuw leven in Brocantepost. Het assortiment is vernieuwd met een prachtige collectie verse planten! De planten worden rechtstreeks van de kwekerij bij jou thuisbezorgd.

Janne's bloemige verleden

De switch naar planten komt niet als een verrassing: Janne runde vóór Brocantepost haar eigen bloemenwinkel. Haar passie voor planten vult ze nu aan met de expertise van Elizabeth, die alles weet over de beste verzorging en standplaats voor jouw nieuwe groene vriend.

Een team met groene vingers en een servicehart

Janne & Elizabeth eigenaren van Brocantepost
Janne en Elizabeth vormen een gedreven duo dat klanten een unieke beleving wil bieden. Na aankoop van een plant bij Brocantepost.nl stopt de service niet. We willen dat jouw plant optimaal geniet in jouw interieur! Daarom voorzien we je na aankoop van uitgebreide tips en tricks. Misschien deelt Elizabeth zelfs haar geheimen over het stekken van planten!

Brocantepost.nl: meer dan planten alleen

Bij Brocantepost.nl vind je naast planten nog steeds een uitgebreid assortiment kaarten, cadeaus en stationery met diezelfde brocante en vintage sfeer waar het in 2012 allemaal mee begon.

Stap binnen in onze wereld van passie en beleving

Of je nu op zoek bent naar een unieke kaart, een leuk cadeau of een prachtige plant, bij Brocantepost.nl ben je altijd welkom. We delen onze passie graag met jou en helpen je met plezier bij het vinden van het perfecte item.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen, wil je een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of ben je op zoek naar plantenassistentie? We staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op via info@brocantepost.nl.