Over Ons

Over Brocantepost.nl

Onze Oorsprong In 2012 werd Brocantepost.nl geboren uit een gedeelde passie van Aline Sietsma en later Janne Boer. Aline legde de basis met een visie: het creëren van brocante en vintage gestijlde postkaarten, een knipoog naar het verleden in onze moderne wereld. Toen Janne in 2015 het roer overnam, bleef de essentie van Brocantepost onveranderd: het plezier van het ontvangen van een unieke, handgemaakte kaart in ouderwetse stijl levend houden.

Onze Missie Bij Brocantepost.nl draait alles om de charme van het verleden. Wij geloven sterk in de kracht van een persoonlijke boodschap, handgeschreven op een kaart die net zo uniek is als de boodschap zelf. Ons doel is om deze traditie levend te houden, om onze klanten te helpen bij het feliciteren, het bieden van steun of simpelweg het delen van een stukje vreugde. Met ieder seizoen brengen we nieuwe, inspirerende collecties van kaarten en stationery, elk met een eigen brocante of vintage karakter.

Klein Bedrijf, Grote Passie Brocantepost is geen groot bedrijf. We zijn een klein team, gedreven door een diepe passie voor drukwerk en vintage styling. Deze passie is de kern van alles wat we doen en hoe we met onze klanten communiceren - niet vanuit een ivoren toren, maar als gelijken, als medeliefhebbers van brocante en vintage.

Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid Duurzaamheid is voor ons geen modegril, maar een bewuste keuze. Veel van onze producten worden gedrukt op gerecycled papier, en we hebben bewust gekozen tegen gratis retourneren. Deze keuze is niet gemaakt omdat we niet om onze klanten geven, maar juist omdat we zorg dragen voor het milieu. Door het verminderen van onnodige transportbewegingen dragen we bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

De Toekomst Kijkend naar de toekomst, dromen we groot bij Brocantepost.nl. We hopen onze collecties uit te breiden, en we verlangen ernaar om een brocante kaart, verjaardagskalender of stationery-item in elk huis te zien. Want in een wereld van e-mails en instant messaging, heeft een handgeschreven kaart de kracht om echt een verschil te maken.

Neem Contact Met Ons Op Heeft u vragen, of wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact op via info@brocantepost.nl, en laten we samen de kunst van het persoonlijke behouden.