Betalen en Verzenden

Betalen en Verzenden bij Brocantepost.nl

Veilige Betaalmethodes Bij Brocantepost.nl waarderen we uw veiligheid en gemak. U kunt uw aankopen betalen met diverse betrouwbare betaalmethodes, waaronder creditcard, PayPal, iDEAL, bankoverschrijving, Apple Pay en Klarna. Kies de optie die het beste bij u past en geniet van een naadloze betalingservaring.

Snelle Verwerking en Verzending We begrijpen dat u uw bestelling snel in handen wilt hebben. Daarom verzenden we alle bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog. Uw bestelling wordt met zorg verpakt en verzonden via PostNL, waarbij de grootte van uw bestelling bepaalt of het als brievenbuspost of als pakket wordt verzonden.

Verzendkosten en Levertijden

  • Nederland: De verzendkosten variëren tussen €4,95 en €7,95. U kunt uw bestelling doorgaans binnen 48 uur verwachten.
  • België: Voor onze Belgische klanten bedragen de verzendkosten €7,95 tot €13,95, afhankelijk van de grootte van de bestelling. De levertijd naar België is binnen 36 uur.

Tracking van Uw Bestelling Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie. Volg de verstrekte link om uw pakket te traceren en de verwachte aankomstdatum te zien.

Retourinformatie Heeft u vragen over het retourneren van uw bestelling? Alle informatie over ons retour- en terugbetalingsbeleid vindt u hier.